Alarmsysteem

Met een gerust hart van huis

Een goed werkend alarmsysteem kan uw beste vriend ‘aan huis’ zijn wanneer u er niet bent. Het kan u waarschuwen als u bijvoorbeeld niet alle ramen en deuren op de juiste manier heeft afgesloten. En heeft u het pand verlaten? Dan houdt het systeem de wacht zodat u bij terugkomst alles weer aantreft zoals u het eerder heeft achtergelaten.
Gebeurt er onverhoopt toch iets tijdens uw afwezigheid? Dan kan het alarmsysteem dit doorgeven aan een meldkamer. Afhankelijk van het contracttype nemen zij persoonlijk polshoogte of schakelen ze de hulpdiensten in.

Uw situatie is bepalend voor het type alarmsysteem

Benieuwd welk alarmsysteem voor u geschikt is? Of wilt u een inbraaksignaleringssysteem combineren met bestaande of andere nieuwe beveiligingssytemen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie met bijbehorend advies.

Maatwerkoplossingen door SenL Security

Neem contact op voor vrijblijvend maatwerk advies
Maak een afspraak en laat ons u geheel vrijblijvend adviseren over de beveiligingsmaatregelen die u die u preventief kunt treffen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Wij brengen de mogelijkheden zorgvuldig in kaart. Wij ontzorgen u en krijgt van ons een advies op maat afgestemd op úw wensen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.