Brandmeldinstallatie

TIJDIGE SIGNALERING KAN ERGER VOORKOMEN

‘Eigen haard is goud waard’ zeggen ze wel eens. ‘Zolang het vuur maar in de haard blijft’, is onze redenering. Een brandmeldinstallatie voorkomt in ieder geval dat u voor nare verrassingen komt te staan. Door het ontstaan van brand op basis van rookontwikkeling, hitte of vuur tijdig te signaleren bent u in de gelegenheid om het pand op een normale
manier te verlaten of de beginnende brand te blussen. Wanneer het brandmeldsysteem gekoppeld wordt aan het inbraaksignaleringssysteem kan een beginnende brand door worden gegeven aan een meldkamer.
Hulpdiensten zijn dan nog sneller op de hoogte waardoor erger vaak kan worden voorkomen.

STELT DE VERZEKERING OF BRANDWEER EISEN?

In sommige gevallen kunnen verzekeringsmaatschappijen in samenspraak met de brandweer van u verlangen dat u bepaalde systemen installeert. Dit gebeurt vooral bij (bedrijfs)panden met een verhoogd risico. Heeft u een PvE (Programma van Eisen) ontvangen? We kijken graag samen met u welke oplossingen voor u geschikt zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat uw investering voldoet aan de eisen die gesteld zijn en zult u eventuele inspecties bij oplevering glansrijk doorlopen.

Maatwerkoplossingen door SenL Security

Neem contact op voor vrijblijvend maatwerk advies
Maak een afspraak en laat ons u geheel vrijblijvend adviseren over de beveiligingsmaatregelen die u die u preventief kunt treffen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Wij brengen de mogelijkheden zorgvuldig in kaart. Wij ontzorgen u en krijgt van ons een advies op maat afgestemd op úw wensen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.