Buitenbeveiliging

INDIEN NODIG PAKKEN WE HET GROOTS AAN

Bij buitenbeveiliging ligt het accent op signalering en vertraging. Bij woonobjecten kan een camerasysteem in combinatie met een intercomsysteem aan de erfgrens voldoende zijn om zicht te hebben op wie uw pand wil betreden. Bij grote bedrijfsobjecten ligt dit anders. Bij bedrijven die bijvoorbeeld op een industrieterreinen gesitueerd zijn, is een continue bedrijvigheid niet vreemd. Ook in de nachtelijke uren. Maar toch wilt u ongenode gasten buiten de deur houden, vandalisme weren maar wel weten wie er binnenkomt. Onze oplossingen voor buitenbeveiliging zijn echt maatwerk en geen uitdaging gaat ons te ver.

EEN GREEP UIT DE OPLOSSINGEN

Vaak is het aanbrengen van een omheining een goede eerste stap om uw waardevolle pand (en/of terrein) veiliger te maken. Onze oplossingen voor bedrijven gaan nog een stap verder en worden door ons tot het moment van opleveren voor u verzorgd.

Hekwerken, optioneel met trildetectie of een 8000V-systeem om overklimmen en doorknippen tegen te gaan

Radardetectie voor vroegtijdige signalering van betreding. Aktieve infraroodzuilen bij los-/laadkuilen zodat vrachtwagens automatisch op een afgeschermd terrein kunnen laden en lossen.

Gronddetectiesystemen zoals grondlussen. Door het drukverschil op het wegdek wordt een alarmmelding gegenereerd.

Maatwerkoplossingen door SenL Security

Neem contact op voor vrijblijvend maatwerk advies
Maak een afspraak en laat ons u geheel vrijblijvend adviseren over de beveiligingsmaatregelen die u die u preventief kunt treffen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Wij brengen de mogelijkheden zorgvuldig in kaart. Wij ontzorgen u en krijgt van ons een advies op maat afgestemd op úw wensen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.