Camerabewaking

ALTIJD HET BESTE ZICHT OP DE SITUATIE

Wilt u te allen tijde zicht op de situatie hebben, waar u ook bent? Dan is een cameraobservatiesysteem of CCTV een onmisbaar onderdeel in uw objectbeveiliging. De camerasystemen zijn zowel buiten als binnen te plaatsen. In veel gevallen worden de bewakingscamera’s gebruikt ter verificatie van een alarmmelding. Maar er is uiteraard meer mogelijk. Bijvoorbeeld het monitoren van personen om te zien wat zij bij zich dragen wanneer zij een bepaald gebied betreden of verlaten.

Maar denk ook aan een tijdelijke beveiligingsoplossing met behulp van camerabewaking, zoals bijvoorbeeld de beveiliging van bouwplaatsen, evenementen of bijvoorbeeld leegstand van gebouwen.

De opslag van de beelden vindt tegenwoordig plaats op digitale harddiskrecorders. Bij bepaalde type harddiskrecorders kan er een koppeling worden gemaakt in een intern netwerk of zelfs met het internet.

ONTDEK DE HANDIGE SENL SECURITY-APP

Wanneer u uw camerabeelden laat streamen via een harddiskrecorder met DSL aansluiting, dan is het mogelijk om de beelden live te bekijken op uw smartphone of tablet. Zo heeft u 24/7 de mogelijkheid om mee te kijken wat er in of bij uw pand gebeurt. Dat is beveiligen anno nu! Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Maatwerkoplossingen door SenL Security

Neem contact op voor vrijblijvend maatwerk advies
Maak een afspraak en laat ons u geheel vrijblijvend adviseren over de beveiligingsmaatregelen die u die u preventief kunt treffen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. Wij brengen de mogelijkheden zorgvuldig in kaart. Wij ontzorgen u en krijgt van ons een advies op maat afgestemd op úw wensen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.